Hur mycket kostar ett citronträd?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar ett citronträd?

Hur mycket kostar ett citronträd?

Just nu kan du köpa ett citronträd för 299:- (Ord. pris 399:-) i någon av våra butiker. Välkommen in!

Hur mycket kostar ett olivträd?

Vad kostar ett olivträd i kruka? Det finns olivträd som kostar allt från 200 kronor upp till flera tusen kronor. Det beror på storlek och hur gammalt trädet är, kanske också var den kommer ifrån.

När kan man ta ut citrusträd?

Låt trädet stå utomhus så länge som möjligt och ställ ut det så tidigt som möjligt på våren igen. Särskilt på senvintern och tidigt på våren kan du ställa ut trädet på en skyddad plats utomhus.

Hur mycket ska man vattna ett citronträd?

Låt den ytligaste jorden torka upp mellan vattningarna men håll koll på rötterna längre ned så de inte torkar, det kan nämligen göra så den får svårt att återhämta sig. På vintern kan du ha som mått att vattna en gång i veckan. På sommaren givetvis oftare då träden står ute i solen.

När blommar ett citronträd?

Det som verkligen bidrar till praktfullheten hos ett citronträd är blommorna, som blommar i mars och april och är vita med en något rosa undersida – som dessutom luktar alldeles underbart.

Hur många grader tål citronträd?

Citronträdet kan klara ett par tre minusgrader kortvarigt, så det är nog bara reaktion för kylan. Jag tror att citronträdet nog kommer igen när du tar fram det på våren och börjar driva den igen. Kan du kanske ordna ett litet element, en så kallad frostvakt, och ha den i förrådet? Ställ den på 2-3 grader.

Relaterade inlägg: