Hur mycket får ett brev med ett frimärke väga?

Innehållsförteckning

Hur mycket får ett brev med ett frimärke väga?

Hur mycket får ett brev med ett frimärke väga?

Brev
Max vikt i gramPrisAntal valörlösa frimärken
5013,001
10026,002
25052,004
50078,006

Kan man använda julfrimärken till utlandet?

Enligt Posten kan årets julfrimärken, med temat juldelikatesser, användas även för utlandspost, men då krävs flera stycken. ... Sista postningsdag för vykort inom Sverige frankerade med julfrimärken är den 16 december. För Finland gäller normala postningstider, men julruschen kräver att man är ute i tid.

Hur många frimärken använder du för inrikes försändelser?

  • För varje viktgräns lägger du till frimärken, och för den tyngsta försändelsen använder du alla tio. Köper du ett inrikes häfte räcker det således oavsett vilken typ av inrikes försändelse du har tänkt skicka. Frimärken med valör Inrikes brev gäller oavsett framtida portohöjningar.

Vad kostar ett frimärke för 11 kr?

  • Med hjälp av ett frimärke för 11 kr kan du enkelt och bekvämt skicka ett kort eller brev var som helst i landet. Med två frimärken så når du hela världen.

Hur många frimärken räcker till ett inrikes häfte?

  • Praktiskt med tio frimärken i häftet. Till den lättaste försändelsen räcker det med ett frimärke. För varje viktgräns lägger du till frimärken, och för den tyngsta försändelsen använder du alla tio. Köper du ett inrikes häfte räcker det således oavsett vilken typ av inrikes försändelse du har tänkt skicka.

Relaterade inlägg: