Vad kostar ett Husbilslån?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett Husbilslån?

Vad kostar ett Husbilslån?

Ett annuitetslån på 100.000kr som du väljer att betala av på 12år med en nominell ränta på 5,64% och en effektiva ränta på 5,79% (det är alltså ränta + eventuella andra avgifter inräknat så man lättare ska kunna jämföra lån) skulle kosta 37.854kr i detta exempel.

Vad kostar det att dra en husvagn?

De årliga fasta kostnaderna för en husvagn med det priset hamnar runt 5-10.000kr. Då ingår försäkring, besiktning, skatt och service. Totalt med värdeminskning, campingavgifter, gas etc. får du räkna med att samma husvagn kostar runt 25.000kr per år.

Hur lång avbetalning på husbil?

Vi erbjuder finansiering från Nordea Finans till låg ränta när du köper din nya husbil eller husvagn utav oss. Minst 20% i kontantinsats krävs. Avbetalning finns upp till 20 år beroende på köpeobjektets ålder.

Vad kostar ett företagslån?

Företagslån uttrycker vanligen ränta som månadsränta istället för årsränta. Spannet på ränta för företagslån är ofta 0,5 – 4 % per månad, vilket motsvarar 6 – 48 % per år. En normal månadsränta är på ca 2 %, vilket innebär en nominell årsränta på 24 % för lånet.

Hur finansierar ni er husvagn?

För att slippa betala kontantinsats vid köp av husbil eller husvagn behöver man ta ett privatlån/blancolån. Nackdelen med dessa är att de oftast kostar mer än fritidslån då räntan generellt är högre. Se exempel nedan för hur lånekostnad kan se ut om hela inköpskostnaden finansieras med ett privatlån.

Relaterade inlägg: