Vad kostar ett SIM-kort Comviq?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett SIM-kort Comviq?

Vad kostar ett SIM-kort Comviq?

För att du ska kunna hämta ut ett SIM-kort hos något av våra ombud gäller följande: Det kostar 25 kr att hämta ut ett nytt SIM-kort hos något av våra ombud. Det är bara du som är registrerad på numret som kan hämta ut SIM-kortet. Du måste ha med dig giltig legitimation/ID-kort.

Vad kostar e sim?

E-sim i mobilen är kostnadsfritt. E-sim i smartwatch kostar inget förrän du själv väljer att aktivera tjänsten. Det är först när nu aktiverat e-sim i klockan som du kan ringa med den. Tjänsten kostar 69 kr/mån.

Kan man köpa mobil utan abonnemang Comviq?

Jag har mer än tre månader bindningstid kvar på min avbetalning - kan jag förlänga den och köpa en ny mobil? Du har två val: Vänta till att du har tre månader bindningstid kvar. Kontakta kundservice och be om en slutfaktura på din nuvarande avbetalningsplan.

Var köper man Comviq SIM kort?

Comviqs återförsäljare Skaffa ett mobilabonnemang, beställ ett kontantkort (och fyll på det såklart), köp en mobil och mycket mer. Självklart kan du även besöka någon av våra 19 000 återförsäljare, som Pressbyrån, 7-Eleven, ICA, Coop, Netto, Circle K, OKQ8, Teknikmagasinet och ATG.

Relaterade inlägg: