Hur många inlogg Storytel?

Innehållsförteckning

Hur många inlogg Storytel?

Hur många inlogg Storytel?

Storytel Family innebär att du och din familj kan använda Storytel samtidigt. Varje användare har ett eget konto och en egen bokhylla, men abonnemanget hanteras och betalas av en person. Family gäller för 2 vuxna och 2 barn. De vuxna har tillgång till allt innehåll och kan lyssna och läsa obegränsat.

Vad innebär kids mode på Storytel?

För de yngsta i familjen Alla konton i Storytel inkluderar funktionen, Kids Mode. Låt ditt barn utforska en hel värld av berättelser i en säker miljö för barn mellan 4 och 12 år.

Hur lägger jag till barn i Storytel?

Acceptera inbjudan

  1. Öppna inbjudan och klicka på Gå med i Storytel Family.
  2. Välj Skapa konto, om du inte har ett konto med Storytel sedan tidigare. ...
  3. Godkänn våra användarvillkor för tjänsten samt ytterligare villkor för Family eller Family+.
  4. Klicka på Acceptera inbjudan för att gå med i familjeabonnemanget.

Har Storytel bindningstid?

Storytel abonnemang Storytel's abonnemang har ingen bindningstid och du får även prova tjänsten helt gratis i 14 dagar för att bestämma dig om du vill fortsätta använda tjänsten. Du kan alltså registrera dig och prova tjänsten i 14 dagar och sedan enkelt avsluta ditt abonnemang utan att betala en enda krona.

Hur lång uppsägningstid har Storytel?

Löptid och uppsägning Tjänsten löper månadsvis från det att du startat ett konto hos Storytel och påbörjat ett abonnemang under en abonnemangsform med månatlig betalning eller startat en gratis provperiod fram till dess att Tjänsten avslutas av dig eller Storytel.

Relaterade inlägg: