Vad kostar fönster puts?

Innehållsförteckning

Vad kostar fönster puts?

Vad kostar fönster puts?

Vad kostar fönsterputsning för privatpersoner? Vi debiterar 490 kronor per timme. Minsta debitering är 1 timme därefter debiteras varje påbörjad halvtimme. Efter RUT-avdraget kostar det 245 kronor per timme för dig som privatkund.

Hur mycket kostar en fönsterputs i Stockholm?

  • För villor så började priset ofta runt 700 kronor i Stockholm. Man kan förstås även få fönsterputs som en del av sin hemstädning och då kan man få tjänsten till ett riktigt bra pris.

Hur mycket kostar det att byta fönster?

  • Att byta fönster kan kosta allt från några tusenlappar till några hundra tusen eftersom det är många olika parametrar spelar in för det slutgiltiga priset. Framförallt beror priset på hur många fönster du behöver men också om fönsterna ska vara fasta eller vridbara.

Hur mycket kostar fönsterputs i Luleå?

  • Fönsterputs pris Luleå: En fönsterputs i Norrland och Luleå för en vanlig villa börjar med en prislapp på 600 kronor och detta hos ett företag. Andra företag inom städbranschen erbjöd fönsterputs per rum – på samma sätt som i Stockholm – men där man började på en summa om 250 kronor.

Vad är en fönsterputs i Norrland och Luleå?

  • En fönsterputs i Norrland och Luleå för en vanlig villa börjar med en prislapp på 600 kronor och detta hos ett företag. Andra företag inom städbranschen erbjöd fönsterputs per rum – på samma sätt som i Stockholm – men där man började på en summa om 250 kronor.

Relaterade inlägg: