Hur färgar man fransarna?

Innehållsförteckning

Hur färgar man fransarna?

Hur färgar man fransarna?

Till ögonfransarna kan du gärna använda en svart färg. Detta ger ett intryck av längre och tätare ögonfransar, precis som när du använder mascara. En förpackning räcker till 5-7 behandlingar. Färggelé och aktiveringsgelé appliceras på ögonfransarna som en mascara med en applikatorborste.

Hur man färgar ögonbrynen?

färgar du brynen hemma

  1. Förbered. Ansa brynen med en pincett. Fixera gärna huden med fingrarna för att begränsa påfrestning. ...
  2. Blanda färgen. Nu är det dags att blanda färgen. ...
  3. Applicera färgen. Applicera färgen på brynet. ...
  4. Tvätta av. Använd orangepinnen och dra av färgen.

Varför färga fransar?

Om du har tröttnat på att ständigt måla ögonbryn och fransar med olika gel, ögonbrynspenna och mascara, är semi-permanent frans- och brynfärg något för dig. Du kan färga ögonbrynen både om du har mörka eller ljusa strån.

Kan man använda Ögonbrynsfärg på fransarna?

Du kan använda samma färg till både ögonfransarna och ögonbrynen, men vi rekommenderar en ljusare nyans för ögonbrynen om du använder svart färg för ögonfransarna. ... Vi rekommenderar då att använda en ljusare eller mörkare nyans istället beroende på vad du önskar.

Hur lång tid tar det att färga ögonfransarna?

– Strålande resultat! En ögonfransfärgning kostar 120-260 kr på salong och håller i cirka 4-5 veckor. OM BEHANDLINGEN: Färgen penslas på dina ögonfransar och får verka i cirka tjogo minuter. Om du vill färga fransarna svarta, bruna eller blå bestämmer du själv!

Relaterade inlägg: