Hur lång tid tar färjan från Oskarshamn till Byxelkrok?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar färjan från Oskarshamn till Byxelkrok?

Hur lång tid tar färjan från Oskarshamn till Byxelkrok?

Gör en dagsutflykt med färjan till Öland, en fin badstrand finns i Byxelkrok för den som vill bada eller tar du med cykeln och cyklar några kilometer till Böda Strand, man kan också ströva omkring i Byxelkrok och kika i sjöbodarna i hamnen. Överfarten Oskarshamn-Byxelkrok tar cirka 2 timmar och 5 minuter.

Vad kostar färja till Öland?

Prislista
BiljettprisEnkelDagsturer
Vuxen150:-200:-
Barn 7-16 år100:-150:-
HusdjurGratisGratis

Var gick färjan till Öland?

Bilfärjan Kalmarsund IV gick under åren 19 i Kalmarsund. Överfarten tog 45 minuter. Efter världskriget skedde en markant ökning av både biltrafik och turism. Trots en allt större färjekapacitet kunde det sommartid bildas långa bilköer vid färjelägena i Kalmar och Färjestaden.

Kan man se fastlandet från Gotland?

Gotland är den största ön i Östersjön såframt man glömmer Själland, men Gotland är hur som helst längst, ungefär 14 mil fågelvägen, dock bara fem mil å bredaste stället. Från Gotland till den närmaste punkten på fastlandet är det drygt åtta mil, fyra mil kortare än till Lettland.

Hur lång tid tar båten från Oskarshamn till Visby?

Färjetrafiken går mellan Visby och Nynäshamn respektive Visby och Oskarshamn. Färjorna är höghastighetsfartyg med en restid på drygt tre timmar.

Relaterade inlägg: