Vad kostar fönsterputs lägenhet?

Innehållsförteckning

Vad kostar fönsterputs lägenhet?

Vad kostar fönsterputs lägenhet?

Priser lägenheter
Lägenhet2-sidig fönsterputs (1-glas fönster)6-sidig fönsterputs (3-glas fönster)
1 RoK Max 9 fönster395 kr595 kr
2 RoK Max 11 fönster445 kr645 kr
3 RoK Max 13 fönster495 kr695 kr
4 RoK Max 15 fönster545 kr745 kr

Vad räknas som ett fönster?

Ett fönster (symbol: ⊞) är en öppning i vägg, dörr eller tak, som oftast är täckt med glas (fönsterruta) och som inte används som dörr. Ett fönster har flera funktioner: ljus, sikt, ventilation, värme- och ljudisolering. ... Glasade fönster kan vara gjorda i valsat planglas, floatglas eller infattat glas.

Hur mycket kostar en fönsterputs i Stockholm?

  • För villor så började priset ofta runt 700 kronor i Stockholm. Man kan förstås även få fönsterputs som en del av sin hemstädning och då kan man få tjänsten till ett riktigt bra pris.

Hur mycket kostar fönsterputs i Luleå?

  • Fönsterputs pris Luleå: En fönsterputs i Norrland och Luleå för en vanlig villa börjar med en prislapp på 600 kronor och detta hos ett företag. Andra företag inom städbranschen erbjöd fönsterputs per rum – på samma sätt som i Stockholm – men där man började på en summa om 250 kronor.

Vad är en fönsterputs i Norrland och Luleå?

  • En fönsterputs i Norrland och Luleå för en vanlig villa börjar med en prislapp på 600 kronor och detta hos ett företag. Andra företag inom städbranschen erbjöd fönsterputs per rum – på samma sätt som i Stockholm – men där man började på en summa om 250 kronor.

Relaterade inlägg: