Har Apoteket Hjärtat hemleverans?

Innehållsförteckning

Har Apoteket Hjärtat hemleverans?

Har Apoteket Hjärtat hemleverans?

Medicinen levereras fraktfritt hem i brevlådan, till ombud eller för utlämning i något av våra apotek.

Hur beställer man från apoteket?

Så går det till:

  • Du beställer dina produkter på Apoteket.se. (Före 15.00 för leverans nästa dag. ...
  • PostNord hämtar dina produkter på utvalt apotek.
  • Varorna paketeras, scannas och sorteras.
  • PostNord meddelar dig när varorna är redo för hemleverans.
  • Du väljer en passande avlämningstid.
  • Chauffören lämnar ditt paket.

Vilket apotek skickar snabbast?

Hämta på apotek 2h Express Det snabbaste leveransalternativet som erbjuds på samtliga Apotek Hjärtats apotek. Plockning och packning sker på lokalt apotek och är enbart tillgängligt i de fall produkterna finns på valt apotek.

Finns varan på mitt Apotek Hjärtat?

Så här hittar du läkemedel på apotekhjartat.se - Klicka in på ditt läkemedel för att se aktuellt lager på ditt närmaste apotek. - Om du vill hämta ut ditt läkemedel lägger du det i varukorgen genom att klicka på "Köp via recept" och loggar in med e-legitimation. När du har loggat in kan du se alla dina aktuella recept.

Hur beställa till apoteksombud?

Har du redan e-recept kan du få dina läkemedel levererade till ditt apoteksombud. Enklast gör du din beställning på www.apoteket.se där du anger att din beställning ska levereras till Runmarö Lanthandel på postnummer 13038. Du behöver e-legitimation när du beställer på apoteket.se.

Hur lång leveranstid apoteket?

Hemleverans inom några timmar Det du handlar på apoteket.se eller via vår app Mitt Apotek går att få levererat nästan direkt. Välj Hem kväll med bud i kassan senast kl 16 på vardagar, så levererar vi kl 17-22. Om du beställer efter kl 16 kommer vi nästa vardag.

Hur lång leveranstid har Meds?

Om du inte hämtar ut ditt paket inom 7 dagar kommer det att skickas tillbaka till MEDS. Då förbehåller vi oss rätten att debitera dig en kostnad på 39 kronor för att täcka vår fraktkostnad och administrationskostnad.

Relaterade inlägg: