Får man betala tull från Wish?

Innehållsförteckning

Får man betala tull från Wish?

Får man betala tull från Wish?

Wish finns att ladda ner gratis till Iphone och Android, men den finns även som en vanlig hemsida. Att handla varor inom EU är tullfritt. Du behöver heller inte betala moms och andra skatter när du handlar från ett annat EU-land. Handlar du varor från ett land utanför EU måste du betala tull.

Hur lång tid tar det att få ett paket från Wish?

Hur lång tid tar spårad Wish frakt? Leveranstiden på Wish-köp kommer att variera beroende på ett antal faktorer. Vanligtvis tar dock leveranstiden mellan 15 och 45 dagar.

Var kommer Wish produkter från?

Wish skulle tjäna pengar genom att ta betalt av säljarna med en "Pay per click"-modell. Denna idé ersattes snabbt med en plattform där säljare, huvudsakligen fabriker i Kina, fick en möjlighet att sälja sina produkter direkt i appen till kunder över hela världen.

När kommer Wish?

Wish är en mobil handelsjätte som lanserades 2011 av den tidigare Google-anställde utvecklaren Peter Szulczewski och hans studiekamrat från universitetstiden vid University of Waterloo, Danny Zhang som i sin tur lämnade ett uppdrag som sökmotorsoptimerare och marknadsförare vid Yahoo för att utveckla Wish.

Relaterade inlägg: