Hur mycket kostar Huawei Y6?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar Huawei Y6?

Hur mycket kostar Huawei Y6?

Lägsta pris på Huawei Y6 2018 16GB Dual SIM är 1 393 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker. Den här telefonen från Huawei kom ut 2018 och är laddad med en bakre kamera (upp till 13.0 Mp), en 5 MP-frontkamera och en quad core-processor.

Hur mycket kostar Huawei Y6 2019?

Lägsta pris på Huawei Y6 32GB {2019) är 879 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Hur lång är en Huawei Y6?

Produktspecifikationer
Skärmstorlek5 "
Höjd143,8 mm
Djup8,45 mm
Tjocklek0,89 cm
Vikt150 g

Vem säljer Huawei telefoner?

Huawei – Mobiler, surfplattor och laptops - Elgiganten.

Hur är Huawei telefoner?

Nya Huawei-telefoner kommer med Android 10 (med Huaweis EMUI 10-användargränssnitt överst). Men du kan bara installera Google-appar via en relativt invecklad och tvivelaktig process och varken Huawei eller Google rekommenderar detta officiellt.

Är Huawei säker?

Google var särskilt högljutt att förhindra att Huawei använder sin version av Android potentiellt kan leda till nationella säkerhetsfrågor genom att människor som använder ett Huawei-utvecklat ersättnings-operativsystem - nu avslöjade att vara HarmonyOS .

Hur säker är Huawei?

Kinesiska Huawei har placerats på listan över företag som anses vara ett hot mot USA:s säkerhet. Därför mister företaget också allt stöd från amerikanska Google, ägaren av världens mest använda operativsystem Android.

Vad har hänt med Huawei?

Det innebär att framtida telefoner från Huawei endast får använda kärnan i operativsystemet Android, som är baserade på öppen källkod och fri för alla. ... I praktiken innebär det att Huawei inte längre kan sälja telefoner med Googles appar förinstallerade, det vill säga utan appar som Google Play Butik, YouTube och Gmail.

Relaterade inlägg: