Hur funkar ICA Banken?

Innehållsförteckning

Hur funkar ICA Banken?

Hur funkar ICA Banken?

Vårt ICA Bankkort Plus är ett kombinerat kontokort och kreditkort. Det du handlar på ICA eller tar ut i en uttagsautomat dras direkt från kontot. När du handlar på andra ställen fungerar det som ett kreditkort. Dessa inköp samlas på en räkning som du får i slutet på månaden.

Hur mycket kan man överföra ICA Banken?

Inom en fyra dagars period kan du skicka betalningar på max 15 000 kronor/person. Om du behöver överföra ett större belopp än 15 000 kr, kan du sätta ett tillfälligt belopp på mellan 15 001 och 60 000 kr.

När dras pengar ICA Banken?

Första förfallodag för betalning infaller den 30:e i månaden efter att lånet utbetalats. Om du vill göra en extra amortering på ditt lån eller betala av ditt lån i förtid, kontaktar du kundservice på telefon 033-47 47 90, vardagar 8–18 och helger 10–16.

Hur mycket kostar ett ICA?

Bankkort
KortPris
ICA Bankkort25 kr/mån1Mer om vårt bankkort
ICA Bankkort Plus27 kr/mån2Mer om vårt kreditkort
ICA Bankkort Maestro25 kr/mån3Mer om vårt Maestro
BE

Hur mycket pengar kan man ta ut i en bankomat ICA?

Med ett av ICA Bankens bankkort så kan du göra kontantuttag i de flesta ICA-butiker, samt i uttagsautomater i hela världen. Hur mycket man kan ta ut i en bankomat är 5 000 kronor per tillfälle i en uttagsautomat, och 3 000 kronor per tillfälle i ICA-butiken.

Hur Swishar man ICA banken?

Du ansluter dig till Swish via internetbanken eller i ICA Bankens app. Där kopplar du ihop ditt bankkonto med ditt mobilnummer. När du gjort detta kan du börja ta emot pengar via ditt mobilnummer. För att kunna skicka pengar behöver du också ha Swish-appen ”Swish Betalningar” och ”BankID säkerhetsapp" i din telefon.

Relaterade inlägg: