Hur mycket kostar en toalett?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en toalett?

Hur mycket kostar en toalett?

Genom att installera en ny toalettstol fräschar du upp ditt badrum med enkla medel. En ny toalettstol behöver inte kosta jättemycket - även om det förstås finns lyxvarianter. En ny toalettstol kostar vanligen mellan 500-5000 kronor beroende på vilka funktioner du vill ha. Det är inte svårt att montera en toalettstol.

Hur mycket plats behöver en toalett?

Utrymme för toalett: Bredd ca 80 cm, djup ca 120 cm. Utrymme för tvättställ: Bredd ca 90 cm, djup ca 110 cm. Utrymme för dusch: Bredd ca 80 cm, djup ca 80 cm.

Var köpa toalett?

Det kan tyckas vara en enkel produkt att köpa, men här finns det många möjligheter. En toalett kommer med olika funktioner och design, det är viktigt att toalettstolen är lätt att rengöra och att den passar övriga stilen i badrummet. På HORNBACH har vi ett brett utbud av olika wc-stolar som passar för olika badrum.

Hur mycket läcker en toalett?

Det är viktigt att felanmäla en läckande kran eller toalett som står och rinner. Kostnaden för en enda läckande toalett kan bli så hög som 8 000 kronor per år. Kostnaden är baserat på vattenpriset 20 kronor per kubikmeter.

Hur stor är en toa?

En vanlig standard-wc behöver 70-80 cm i bredd och runt 110-120 cm djup inklusive det utrymme som krävs framför wc:n. Andra mått som är viktiga är att det är minst 60 mm mellan vägg och avloppsrörets bakkant. För att inte få svårstädade prång bakom toan är det bra att inte vara för utrymmessnål.

Hur mycket plats framför tvättmaskin?

Har du tvättmaskin och/eller torktumlare i badrummet bör du ha tio centimeter tillgodo mellan dessa och vägg bakom.

Relaterade inlägg: