Vad kostar Polyglutt?

Innehållsförteckning

Vad kostar Polyglutt?

Vad kostar Polyglutt?

Kostnadsfritt och utan bindningstid. Du kan ladda ner Polyglutt i App store eller Google Play. Kontot stängs ner automatiskt efter 30 dagar.

Vad kostar Begreppa?

Testa Begreppa i 30 dagar Kan du klicka på loggan och se filmerna har du tillgång till tjänsten, annars är du varmt välkommen att fylla i formuläret för att prova kostnadsfritt och utan bindningstid i 30 dagar. Tack! Obs, notera att Begreppa enbart kan köpas av skolor, kommuner och koncerner.

Hur får man inläsningstjänst?

Fyll i formuläret för att en kostnadsfri provperiod i 30 dagar....Du behöver inte registrera dig för en testperiod om du redan har tjänsten.

  1. Ditt namn *
  2. E-post *
  3. Bekräfta E-post *
  4. Telefonnummer.
  5. Skola/förskola/verksamhet *
  6. Kommun * Välj kommun. Välj kommun.
  7. * Jag har läst och godkänt integritetspolicyn.

Är Polyglutt gratis?

Därför har vi nu sett till att alla vårdnadshavare med barn i förskolan har tillgång till Polyglutt förskola Home Access de närmaste 30 dagarna (helt utan kostnad). ...

Kan man ha Polyglutt hemma?

Även om Polyglutt främst är en digital språkutvecklingsresurs för förskolor, kan föräldrar och vårdnadshavare använda tjänsten hemma med sitt barn med hjälp av vårt tilläggsprogram Polyglutt Home Access. För att få åtkomst till Polyglutt Home Access måste ditt barns förskola registrera sig för tilläggstjänsten.

Är inläsningstjänst gratis?

Prova gratis - ILT Inläsningstjänst.

Vad kostar Fonologia?

Kostnadsfritt och utan bindningstid.

Kan man se texten i inläsningstjänst?

Sök på Inläsningstjänst i App Store eller Play Butik, så hittar du den. Första gången du öppnar appen loggar du in med de kontouppgifter du fått. Du kommer direkt till din personliga bokhylla. För att hitta de böcker du letar efter trycker du på förstoringsglaset uppe till höger.

Hur fungerar inläsningstjänst?

Lustfyllt lärande från förskola till vuxenutbildning. Hos oss på ILT Inläsningstjänst hittar du inlästa läromedel, lättlästa böcker, filmer och guider på flera språk, utbildningar och tester för kartläggandet av dyslexi. Smarta tjänster som gör vardagen lite lättare för dig som är verksam i skolan.

Relaterade inlägg: