Vad kostar det att montera hydrauliska stödben till husbil?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att montera hydrauliska stödben till husbil?

Vad kostar det att montera hydrauliska stödben till husbil?

Fortsatt lyft för stödben Den första frågan är förstås varför man eftermonterar stödben på en sprillans husbil istället för att låta fabriksmontera. Anledningen är en prisfråga visar det sig. Fabriksmonterat är prislappen i detta fall ca 75 000:-, eftermontage går lös på 55 000:-.

Vilka hydrauliska stödben är bäst?

Hydrauliska Stödben Gungningar minimeras och du känner knappt när någon stiger i eller ur husbilen. Tack vare finkänsliga hydrauliska cylindrar kan du få en mycket exakt inställning, så att husbilen står i våg.

Måste man ha stödben på husbil?

En husbil har alltså inte fyra manuella stödben, motsvarande principen på valfri husvagn. Nej, manuella stödben för husbilar syftar enbart till att stödja upp överhänget där bak. De har också en lägre belastningsgrad än både elstyrda och hydrauliska system. Räkna med maximalt 500 kg belastning per manuellt stödben.

Hur mycket väger hydrauliska stödben?

Tekniska data
Specifikationer:Vikt
Specifikationer:Max. tillåten totalvikt per stödben
2000 kg
Specifikationer:Tillåtet temperaturområde
-30° till +80°

Vem monterar hydrauliska stödben?

De flesta order kommer från husbilshandlare. Men även privatpersoner från hela landet anlitar Miro för att få stödben monterade.

Vad är ett stödben?

Är precis vad det låter som, ben som ger stöd åt husvagnen/husbilen. Stödbenen är till för att göra fordonet stabilare när man står still, och är INTE till för att lyfta exempelvis husvagnen. Om du försöker lyfta husvagnen med hjälp av stödben, eller justera den tills vagnen står rak, gäller inga garantier.

Hur får man husvagnen rak?

Börja med att hissa ner stödhjulet När du är ute och kör på vägarna med husvagnen så ska inte stödhjulet vara nedfällt. Så när du väl har parkerat vagnen kan du hissa ner stödhjulet tills vagnen står plant. Sedan kan du ta ner stödbenen. Då har du något att utgå från och kan göra finjusteringar senare om det behövs.

Relaterade inlägg: