Vad betyder växla till professionellt konto på Instagram?

Innehållsförteckning

Vad betyder växla till professionellt konto på Instagram?

Vad betyder växla till professionellt konto på Instagram?

Ett professionellt företagskonto på Instagram passar för företag, organisationer och varumärken. Utöver samma funktioner som på ett kreatörskonto får du tillgång till en rad andra användbara funktioner. Den största fördelen med ett professionellt företagskonto är att du även kan annonsera på Instagram!

Vad är Instagram företag?

Möjligheterna med att använda Instagram som företagare Instagram är ett perfekt sätt att visa för kunder och nyfikna att ditt företag är mänskligt, kul och aktivt. Det är en enklare plattform att skapa engagemang på än exempelvis Facebook, och idag är engagemanget hos dina följare A & O.

Hur växlar man till ett privat konto på Instagram?

Växla tillbaka till ett personligt Instagram-konto från ett...

  1. Gå till din profil och tryck på längst upp till höger.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Konto.
  4. Tryck på Byt kontotyp.
  5. Tryck på Byt till personligt konto och tryck sedan på Byt till personligt för att bekräfta.

Varför är Instagram bra?

Instagram är mycket populärt och det näst mest använda sociala nätverket efter Facebook. Efter att ha skaffat ett konto kan du lägga upp bilder och filmer som sedan dyker upp i flödet hos dem som följer dig.

Hur gör man ett inlägg på Instagram?

När du är klar med registreringen och loggat in kan du lägga upp din första bild på Instagram. Antingen så tar du en bild direkt i appen eller så hämtar du bilder från ditt bildbibliotek i telefonen. Om du vill kan du använda dig av något av de många filter som är en del av appen, innan du lägger ut bilden.

Hur skapar man ett Instagramkonto till?

Börja med att ladda ned Instagram-appen från App Store (iPhone) eller Google Play Store (Android). När appen har installerats öppnar du den. Tryck på Registrera dig med e-post eller telefonnummer (Android) eller Skapa nytt konto (iPhone) och ange sedan din e-postadress eller ditt telefonnummer.

Relaterade inlägg: