Hur mycket kostar en laddare?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en laddare?

Hur mycket kostar en laddare?

micro USB och USB C för att kunna använda samma kabel till både iPhone och Android telefoner, bil- eller reseladdare, snabbladdare, trådlös laddare, laddningsstation osv. Det kan kosta från ca 70 kr till ett par tusen kronor.

Var kan jag köpa iPhone laddare?

På Elgiganten säljer vi en rad laddare som fyller alla dina ladd-behov. En av fördelarna med att uppgradera din gamla är utbudet av snabbladdare som laddar upp din iPhone upp till 50% på endast 30 min (gäller iPhone8 och senare). För att få snabbladdning behöver du köpa en laddare med USB-C kontakt.

Vad har Samsung för laddare?

Behöver du en laddare till din Android-telefon? Vare sig du har en Huawei, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung eller Sony-telefon använder den en USB-laddare. Det finns olika typer USB-kontakter, både USB typ A, Micro USB och USB-C.

Hur ser man om en iPhone laddare är äkta?

En Lightning-till-usb-kabel från Apple har texten ”Designed by Apple in California” och antingen ”Assembled in China”, ”Assembled in Vietnam” eller ”Indústria Brasileira” på kabeln cirka 18 cm från usb-kontakten. Ett serienummer på 12 siffror visas i slutet av den här texten.

Relaterade inlägg: