Vad kostar det att vara med i Kundkraft?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att vara med i Kundkraft?

Vad kostar det att vara med i Kundkraft?

Elbolagen tävlar på lika villkor och efter att ha genomfört fler än 1000 upphandlingar och 1,8 miljoner leverantörsbyten kan vi säga att vi vet vad vi gör. Med priser ca 20% under marknadens snittpris visar vi att Kundkraft fungerar. Bli medlem gratis du också och märk skillnaden på elräkningen!

Hur mycket kommer elen att kosta?

Totalkostnaden för el per kWh var i snitt ca 141 öre/kWh (1,4 kr/kWh) under 2020 för en vanlig villa i Sverige, med en årlig elförbrukning på ca 20.000 kWh/år, enligt Statistiska centralbyrån. Då inkluderas alla kostnader som elnätsavgifter, energiskatter, elpris och moms.

Är Kundkraft billiga?

Det elbolag som kan erbjuda grön el till lägst pris får leverera el till våra medlemmar. Sedan 1999 har vi bevisat att Kundkraft fungerar. År efter år ligger Kundkrafts elpris ca 20% under snittpriset på marknaden och vi förmedlar enbart grön el. Det kallar vi Kundkraft – på riktigt!

Hur billigt är Kundkraft?

För Kundkrafts medlemmar är de senast upphandlade priserna på el mellan 47..9 öre / kWh beroende på var du bor i landet. Det rörliga påslaget på spotpriset är just nu på 4.69 öre / kWh. Som medlem i Kundkraft upphandlar vi ett nytt elpris åt dig en gång per år.

Vad kostar en kWh el 2020?

Priset är 0,272 kr/kWh och årsavgiften är 1 462 kr. Energiskatt på el är 0,353 kr/kWh (2020).

Relaterade inlägg: