Vad kommer IONIQ 5 kosta?

Innehållsförteckning

Vad kommer IONIQ 5 kosta?

Vad kommer IONIQ 5 kosta?

Allt paketerat inom en vettig prislapp, avslutar tidningen. I Sverige kostar bakhjulsdrivna IONIQ 5 med det stora batteriet från 499 900 kronor.

När kommer Hyundai Ioniq 5?

Om och när dessa uppdateringar kommer till den svenska marknaden är oklart, men högst troligt under nästa år. Det har hittills sålts cirka 35.000 Hyundai Ioniq 5 sedan april i år och på grund av halvledarbristen är det tveksamt om man kommer att klara av planerna på 60.000 levererade bilar i hela världen under 2021.

Vad väger IONIQ 5?

1 600 kg gör att du tryggt och säkert kan köra din last precis dit den ska.

Hur stor är IONIQ 5?

Bagageutrymme: 588 liter. Inre utrymme 5 sits. elektrisk. För sin storlek, egenskaper, markfrigång på 16 cm och längd på 4635 mm, vi klassificera Hyundai IONIQ 5 i kategorin medel SUV.

När kommer Ioniq 7?

Båda bilarna ska byggas på elbilsplattformen E-GMP med start 2024. Redan nästa år kommer sedanen Hyundai Ioniq 6 som redan visats som konceptbilen Prophecy. Bilen är formgiven för att ge lågt luftmotstånd.

Var kan man provköra Ioniq 5?

IONIQ 5 är en kompromisslös elektrisk CUV (crossover-SUV). Gör ditt avtryck på världen med den elektriska CUV:en. Välkommen in och beställ eller boka provkörning hos oss på Holmgrens Bil.

Var tillverkas Hyundai Ioniq 5?

Tillsammans med produktionen från Hyundais Ulsan-fabrik i Korea kommer företaget mer än tredubbla tillgängligheten av Kona Electric för sina europeiska kunder, vilket i sin tur leder till en avsevärt kortare väntetid.

Relaterade inlägg: