Hur långt kan man köra med Honda e?

Innehållsförteckning

Hur långt kan man köra med Honda e?

Hur långt kan man köra med Honda e?

Elbilen Honda e är gjord för stadsmiljö där form, prestanda och funktioner noga utformats för att passa livet i tätort. Den lilla elbilen är inte ens fyra meter lång (3 895 millimeter), har en vändradie på endast 4,3 meter och en optimal räckvidd på upp till 22 mil, väl avvägd för daglig pendling till och från jobbet.

Hur långt går en Honda Civic?

Civic Hybrid är en av världens mest ekonomiska bilar. Den drar endast imponerande 4,6 l/100km och räckvidden på en tank är upp till 1 090 km*. Krasst ekonomiskt innebär det att tekniken sparar drygt 4000 kr* åt dig om året om du kör 3 000 mil och CO2-utsläppen** minskar med ett ton. F.

När kommer Honda e?

Det är ett unikt tillfälle för dig att se, känna på och sitta i Honda e, Hondas första elbil för den svenska marknaden. Honda tar elbilen Honda e till Sverige för ett unikt tvådagars besök under eCar Expo. Därefter lämnar bilen Sverige igen och är tillbaka först vid Sverigelanseringen i våren 2020.

Hur långt kan man köra med en Nissan Leaf?

Räckvidden anges till 378 km enligt gamla NEDC-körcykeln medan den mer realistiska nya WLTP anger 270-285 km i blandad körning eller upp till hela 415 km i ren stadstrafik.

Hur mycket drar en Honda Civic?

Honda dröjde länge med att ta fram en duglig diesel, men prisas nu för dieseln de satt i nya Civic. En utmärkt bil, som med lätthet klarar miljöbilsgränsen. Bränsleförbrukning: 0,37 liter diesel/mil.

Hur bra är Honda Civic?

Honda Civic är faktiskt en relativt komfortabel bil att färdas i. Stötdämparna är mjukt ställda och stolarna, både fram och bak, är behagliga att placera baken i. Det sipprar inte in särskilt mycket vägljud utan ljudnivån i kupén är låg. Honda Civic med 1,0-liter motorn är ingen snabb maskin.

Hur mycket drar Nissan Leaf?

Så mycket drar elbilarna i verkligheten
BilmodellOfficiell förbrukningVerklig förbrukning
Nissan Leaf II19,416
Renault Zoe17,716,1
Tesla Model 31616,6
Tesla Model S 75/75D18,618,7

Hur långt går Nissan Leaf 30 kWh?

Nissan har ökat batterikapaciteten i Leaf från 24 till 30 kWh och räckvidden från 20 till 25 mil. Eftersom vi kört Leaf flera gånger förut är det främst den utvidgade räckvidden vi testar denna gång, men vi passar också på att ställa oss frågan om nestorn i gamet fortfarande är bäst.

Relaterade inlägg: