Vilket medel använder La Takvård?

Innehållsförteckning

Vilket medel använder La Takvård?

Vilket medel använder La Takvård?

Det finns företag som tvättar tak med högtryckstvätt. De förespråkar ofta någon form av tillkommande ytbehandling som plåster på såren, då de vet att takpannorna skadas. Det är ett omständigt arbete och en onödig utgift. Säljargumentet blir ett rent tak direkt utan väntan.

Vem utför Taktvätt?

Vid takrengöring så tar vi bort orenheter som mossa och alger på djupet, samt förseglar och målar om för att bevara behandlingen. Ditt tak blir som nytt och du får alltid 10 års garanti! Du är välkommen att kontakta oss för fri offert. Tectorius erbjuder taktvätt runt om i Sverige.

Vilken Takrengöring är bäst?

Tercol tar effektivt bort alger, mögel, smuts och påväxt från alla typer av tak, exempelvis tegel-, betong- eller plåttak. Tercol missfärgar inte underlaget eller etsar glasrutor. Tercol går bra att använda för rengöring av ytor inför målning, oljning eller impregnering.

Hur använda bensaltensid?

Skyddet varar i minst 4 år och skyddar mot mossa, lavar, alger, mögel, svamp och annan påväxt. Spruta på en 1,6%-ig lösning av bensaltensid, så fort taket är lagt. Använd en trädgårdspruta med flatstråle och spruta tills det precis börjar rinna. Låt torka 12 timmar utan regn.

Relaterade inlägg: