Hur mycket kostar det att parkera på Arlanda?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att parkera på Arlanda?

Hur mycket kostar det att parkera på Arlanda?

Från 125 kr/dag.

Måste man förboka parkering Arlanda?

På en långtidsparkering nära Arlanda blir parkeringsplatserna snabbt bokade. ... För att vara säker på att det finns en ledig parkeringsplats nära Arlanda är det dock en god idé att boka din långtidsparkering hos oss i god tid.

Hur mycket kostade Arlanda?

Arlanda flygplats ska byggas ut rejält. Totalt planeras det för investeringar på 13 miljarder kronor i själva flygplatsen, som bland annat får en ny pir och mer plats för stora långdistansplan. Till det kommer utbyggnaden av en rad kontor i direkt anslutning till terminalerna.

Vad kostar långtidsparkering?

Prislista långtidsparkering 349 kr för 2 veckor i samband med boende, 799 kr för 2 veckor utan boende. 699 kr för 3 veckor i samband med boende, 999 kr för 3 veckor utan boende. 899 kr för 4 veckor i samband med boende, 1199 kr för 4 veckor utan boende. Pris per dag: 99kr.

Hur ofta går bussarna från Benstocken?

Benstockens långtidsparkering parkerar du din bil säkert, parkeringen är omgärdad av ett tre meter högt plåtplank vilket tar bort all insyn utifrån. Hela parkeringen är dessutom väl upplyst och kameraövervakad. Förutom detta har vi även ett vaktbolag som gör ronder några gånger per dygn.

Vilken terminal inrikes Arlanda?

All inrikestrafik har flyttats till Terminal 5. Utrikestrafiken trafikerar Terminal 2 och Terminal 5. För mer information kontakta ditt flygbolag.

Relaterade inlägg: