Vad kostar LinkedIn recruiter?

Innehållsförteckning

Vad kostar LinkedIn recruiter?

Vad kostar LinkedIn recruiter?

Pris för LinkedIn Recruiter Recruiter Lite har en månadskostnad på 799,99 SEK. Vid betalning årsvis går kostnaden ner till 639,99 SEK. Recruiter Corporate har en månadskostnad på 6 420 SEK.

Vad kostar LinkedIn?

Att skaffa ett konto på LinkedIn är gratis. Många funktioner är öppna att använda med gratiskonto men du kan även betala en månatlig kostnad för ett premium- eller betalkonto som ger dig tillgång till extra funktioner och/eller andra kommunikationsalternativ.

Vad är InMail?

InMail meddelanden är en premiumfunktion, och det låter dig direkt meddela en LinkedIn-medlem annan som du inte är ansluten till. Om du har ett Basic (gratis) konto kan du bara skicka direkt LinkedIn meddelanden till medlemmar som du är ansluten till.

Vad kostar Premium?

Efter din gratisperiod betalar du ordinarie månadspris, för närvarande 79 kronor i månaden. Observera att du som köper Premium via Apple iTunes eller Google Play endast kan utnyttja en gratisperiod per användare.

Hur mycket kostar det att annonsera på Linkedin?

  • Kostnaden för att annonsera på LinkedIn är som lägst 70 kr per dag och kampanj för en textannons. Du kan själv bestämma maxbeloppet för hela kampanjen samt sätta en dagsbudget.

Vad kostar Linkedin Premium-paketen?

  • Här är en sammanfattning av vad de olika LinkedIn Premium-paketen kostar. Recruiter Lite, 799,99 kr / månad (uppdaterat ) Recruiter Corporate, 9099 kr / månad (uppdaterad ) Sales Navigator Professional, 535,99 kr / månad (uppdaterat ) Sales Navigator Team, 859 kr / månad (uppdaterat )

Kan du skapa ett företagskonto på Linkedin?

  • Du kan inte skapa ett företagskonto på LinkedIn. Det finns bara en typ av LinkedIn-konto och de är alltid knytna till en person. Om du är i färd med att skapa ett nytt konto för att du tänker att du ska ha ett företagskonto, så tycker jag du ska tänka om.

Relaterade inlägg: