Vad krävs för att titta på SVT Play?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att titta på SVT Play?

Vad krävs för att titta på SVT Play?

Med en Chromecast kopplad till din tv kan du starta ett program direkt från SVT Play på din iPhone, iPad, Android eller dator. Läs mer om SVT Play och Chromecast här.

Varför kan jag inte se SVT Play på datorn?

Om du upplever problem med appen så besök gärna vårt hjälpforum, http://www.svtplay.se/hjalp, där går det både att söka efter lösningar på kända problem och ställa nya frågor.

Kan inte streama SVT Play?

Säkerställ din nätverksanslutning. Kolla den tekniska informationen om strömmen som du får med hjälp av vår statistikfunktion. Spela programmet/klippet på en annan apparat. Spela programmet/klippet på samma enhet men med en annan internetuppkoppling, till exempel genom att öppna HotSpot i mobilen.

Hur se TV4 Play på tv?

Appen har samma utbud som TV4 Plays webbsida och kan laddas ned via Google Play respektive AppStore. Har du en Chromecast-enhet är det enkelt att titta på de program du vill antingen via din dator eller via en app. Är du uppkopplad till samma nätverk som en Chromecast kommer du att se en särskild ikon i TV4 Plays app.

Kan man se SVT Play på datorn?

svtplay.se är utvecklat för att fungera i de mest använda webbläsarna på datorer och i mobila enheter. Här kan du läsa om vilka webbläsare SVT Play ska fungera i.

Relaterade inlägg: