Hur lång tid tar det att få ett mc-kort?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar det att få ett mc-kort?

Hur lång tid tar det att få ett mc-kort?

Intensivutbildningen innebär att genomsnittseleven tar B-körkort på 6-8 veckor och MC-körkort på 6-11 veckor. Ingår Elevcentralen i startpaketen? Ja, Körkort Nu Allt i Ett (med Elevcentralen) ingår i alla våra startpaket för B-körkort.

Vad kostar ett Mc-kort?

  • Priset på ett mc-kort är i grunden den samma oberoende på vilken mc-behörighet du ska ta. Nedan hittar du de obligatoriska och de varierande kostnaderna. Obligatoriska kostnader för motorcykelkörkort: Körkortstillstånd 220 kr; Ansökan för handledare vid privat körning 170 kr; Kunskapsprov 325 kr

Vad är totalpriserna för Mc-kort?

  • Totalpriser för mc-kort. Som du märker så är det de varierande kostnaderna som i största grad avför priset på ditt mc-kort. Snittpriset på ett mc-kort ligger mellan 15-25 tusen.

Har du körkort för lätt motorcykel eller mellanstor?

  • Du som har ett körkort för lätt motorcykel (A1) eller mellanstor (A2) får köra trehjuliga motorcyklar med en nettoeffekt på högst 15 kW. Om motorcykeln har en högre nettoeffekt krävs det ett körkort för tung motorcykel (A) eller personbil (B). Du måste också ha fyllt 21 år för att köra tung trehjulig motorcykel.

Relaterade inlägg: