Vad krävs för att bli bankkund?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att bli bankkund?

Vad krävs för att bli bankkund?

Så här går det till:

  1. Det här behöver du ha. Ansökan består av fyra steg och tar några minuter att fylla i. Du behöver ha: Mobilt BankID. ...
  2. Det här får du direkt. När du blir kund får du kostnadsfritt tillgång till: ett konto. internetbanken. ...
  3. Skaffa fler banktjänster. När du blivit kund kan du: beställa kort i internetbanken.

Vad kostar det att öppna ett bank konto?

Frågor & svar Kostar det något att öppna ett bankkonto? Det kostar inget att öppna bankkonto. Och du kan öppna flera olika konton.

Hur öppnar man ett konto Swedbank?

Logga in i internetbanken för att öppna ett e-sparkonto. Om du inte är kund i internetbanken kan du ansluta dig via 0771-22 11 22 eller besök närmaste bankkontor.

Kan man öppna bankkonto utan jobb?

Det finns vissa grunder på vilka banken kan neka en kund att öppna ett konto, exempelvis misstanke om penningtvätt. Däremot ska en kund inte nekas att öppna konto på grund av betalningsanmärkningar eller att kunden inte kommer sätta in lön på kontot.

Vad krävs för att bli kund hos Nordea?

Du blir enkelt kund direkt via din dator eller mobiltelefon när du har fyllt 18 år och har ett Mobilt BankID. Saknar du ett Mobilt BankID är du självklart välkommen att besöka ett av våra kontor.

Kan öppnas på banken?

I och med detta direktiv från EU har alla rätten som bor inom EU, i sitt hemland eller något annat EU-land, rätten att öppna ett bankkonto. Om man är lagligt bosatt i ett EU land har man rätt att få kunna öppna ett betalkonto hos en bank.

Relaterade inlägg: