Vad krävs för att åka till Kanada?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att åka till Kanada?

Vad krävs för att åka till Kanada?

In- och utresebestämmelser. Svenska medborgare behöver en elektronisk resehandling, kallad eTA (Electronic Travel Authorization), för att komma in Kanada. Ansökan görs online.

Varför Ska man emigrera till Kanada?

  • Att emigrera till Kanada. Start > Om Kanada. Att bosätta sig i Kanada under en begränsad period i livet kräver en visumansökan. Denna visumansökan ser olika ut beroende på varför du söker det och vilka förutsättningar som krävs. Exempel på denna typ av visum kan vara studier, arbete eller att man har en partner i Kanada.

Vad krävs för att ansöka om Eta för inresa till Kanada?

  • För inresa med flyg till Kanada krävs att man ansöker om ett Electronic Travel Authorization (eTA). Det är inget visum utan endast ett inresetillstånd, likt det USA haft i flera år med sitt ESTA. Det är viktigt att ansöka innan avresa och bör göras senast ett par dagar innan avresedag.

Vad är inresereglerna för flyg till Kanada?

  • Inreseregler till Kanada. För inresa med flyg till Kanada krävs att man ansöker om ett Electronic Travel Authorization (eTA). Det är inget visum utan endast ett inresetillstånd, likt det USA haft i flera år med sitt ESTA. Det är viktigt att ansöka innan avresa och bör göras senast ett par dagar innan avresedag.

Relaterade inlägg: