Är det rea på Lindex?

Innehållsförteckning

Är det rea på Lindex?

Är det rea på Lindex?

Rea | Lindex. Du får alltid fri frakt till din lokala Lindex butik. Vi har 60 dagars öppetköp och 14 dagar på reavaror.

Har Lindex barnkläder?

Upptäck en värld av lekfulla barnkläder för alla årstider. Stora delar av vårt sortiment består av mer hållbara och GOTS-certifierade plagg, tillverkade av ekologisk bomull som är bättre för både barn och miljö.

När blir det halva reapriset på Lindex?

Erbjudandet gäller endast på annonser som skapas med koden mellan 27 september t.o.m. 31 oktober 2021.

Var gör Lindex sina kläder?

Vi har sex stycken produktionskontor i Bangladesh, Hong Kong, Indien, Kina, Myanmar och Turkiet. Våra produktionskontor arbetar i nära samarbete med vår design- och inköpsavdelning för att ta fram och producera kollektionerna.

Har Lindex fri frakt?

Du får alltid fri frakt till din lokala Lindex butik. Vi har 60 dagars öppetköp och 14 dagar på reavaror. Du kan returnera varor i butik utan extra kostnad.

När börjar sommarrean på hm?

Många butiker startar rean redan veckan före midsommar, och än fler startar sin sommarrea veckan efter midsommar. Nästan lika många affärer startar sommarrean veckan efter vi haft vår sill och nubbe. En fjärdedel av handeln startar sin rea första veckan i juli, och lite fler än tio procent startar rean först i augusti.

Är Kappahl svenskt?

Kappahl är en svensk, internationell klädkedja baserad i Mölndal utanför Göteborg. Företaget har närmare 400 butiker och e-handel i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien. Man har runt 4 000 medarbetare i tio länder. Kappahls affärsidé är "prisvärt och ansvarsfullt mode på ett enkelt och inspirerande sätt".

Vad betyder halva reapriset?

Det som är en styrka med förändringsfaktorer är möjligheten att räkna med upprepade förändringar, utan krångliga mellansteg. När dessa jeans senare säljs för halva reapriset, har vi satt startläget till att vara den 27:nde december, och det priset (som egentligen är nedsatt) är nu 100%.

Relaterade inlägg: