Var ligger mitt universitet?

Innehållsförteckning

Var ligger mitt universitet?

Var ligger mitt universitet?

Mittuniversitetet
Mittuniversitetet
Doktorander129 individer (år 2020)
SäteSundsvall, Västernorrlands län, Sverige
CampusSundsvall och Östersund (tidigare även Härnösand och Örnsköldsvik)
Tidigare namnMitthögskolan

Har Sundsvall universitet?

Mittuniversitetet Sundsvall/Colleges and Universities

Hur är det att studera i Östersund?

Välkommen till Sveriges mest fjällnära universitet. Östersund, som har ca 64 000 invånare, erbjuder dig ett unikt utbud, oavsett vilken kategori du tillhör. ... Här är det lätt att kombinera dina akademiska studier med en både återhämtande och aktiv fritid.

Hur många studerar på Mittuniversitet?

Mittuniversitetet har cirka 13 000 registrerade studenter (inklusive distansstuderande) och erbjuder ett brett utbildningsutbud inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, vård, lärarutbildning, IT, naturvetenskap, teknik samt språk och andra humanioraämnen. Flexibelt lärande är ledordet för all utbildning.

När blev Mittuniversitetet universitet?

Efter starkt arbete av rektor Gunnar Svedberg kunde regeringen den 31 januari 2003 delge omvärlden sitt beslut att Mitthögskolan blir universitet den 1 januari 2005.

Vad kan man plugga i Sundsvall?

Universitetet i Sundsvall är ett av de yngsta i Sverige och har ett väldigt fint campus. I Sundsvall finns det ett brett utbud av utbildningar, från universitet till stadens olika yrkes- och Yh-utbildningar. Det finns även möjlighet att studera på folkhögskola och Komvux i Sundsvall.

Relaterade inlägg: