Vad är det i brun utan sol som luktar?

Innehållsförteckning

Vad är det i brun utan sol som luktar?

Vad är det i brun utan sol som luktar?

Många upplever att brun utan sol har en ganska säregen doft. Denna doft uppkommer till följd av den reaktion som sker på huden och det går därför inte göra en produkt utan lukt.

Hur får man brun utan sol att hålla?

Hur får jag den fejkade solbrännan att hålla extra länge? SVAR: Peela och återfukta huden ordentligt innan du applicerar brun-utan-sol. Två tunna lager ger en färg som håller längre än ett tjockt lager. Smörj in huden med en bodylotion varje dag efter att du använt brun-utan-sol, så bilr hållbarheten ännu längre.

Vad kan man använda istället för brun utan sol handske?

Jag föredrar BUS i mousse-form, men vill man köra på sprej eller kräm så funkar det lika bra. Om du inte har någon handske och istället applicerar din BUS med händerna. Se till att tvätta händerna + nagelband noggrant efter att du applicerat färgen på kroppen.

Kan det vara skadligt att använda brun utan sol?

Nej, brun utan sol är ofarligt. Det verksamma ämnet som gör huden brun kallas DHA och det är en naturlig sockerart, alltså inget som är farligt för varken hälsan eller huden. När det kommer i kontakt med det yttersta hudlagrets aminosyror sker en harmlös reaktion som gör att huden blir mörkare.

Hur funkar Ida wargs brun utan sol?

Den ofärgade moussen kommer ut som ett vitt skum och när du applicerar den är den ofärgad på huden men börjar utvecklas till en solkysst resultat efter 3 timmar och fortsätter sedan att utvecklas i 12 timmar till.

Hur får man brun utan sol att hålla i ansiktet?

Tvätta händerna ordentligt och applicera vaselin eller liknande runt hårfästet och på ögonbrynen för att färgen inte ska fastna där. Applicera sedan din brun utan sol-produkt jämnt över ansiktet. Låt det sedan torka och undvik kontakt med kläder tills det är riktigt torrt.

Relaterade inlägg: