Vad luktar hasch som?

Innehållsförteckning

Vad luktar hasch som?

Vad luktar hasch som?

Hasch är barkfärgat, brunt eller svart harts som torkats och pressats till stänger eller kulor. Både marijuana och hasch ger ifrån sig en stark söt lukt, när man röker dem.

Vad luktar industrihampa?

Det är terpener som ger hampan dess smak och lukt. Terpener finns i en uppsjö olika växter och djur, bland annat lavender, apelsin, och vindruvor. Det är bland annat därför man ibland får beskrivet en smak av apelsin och citron när man luktar på hampa.

Vilka droger blir man törstig av?

Cannabis (hasch och marijuana) är förbjudet i Sverige, alla handel och bruk är kriminellt. Du kan om du redan anar att något är galet se tecken genom att ditt barn vräker i sig choklad eller annat sött. Ögonen blir rödsprängda, pupillerna stora och så dricker de mycket för att de blirtörstiga.

Hur luktar vattenpipa?

Eftersom röken kan smaka vanilj, frukt eller karamell röker många i tron att det är helt ofarligt. Den söta lukten och smaken lockar många att prova, även de som inte skulle prova att röka cigaretter. Men att röka vattenpipa är inget säkert alternativ. Tobaken som röks i vattenpipor innehåller nikotin.

Vad luktar amfetamin?

Amfetamin är ett vitt pulver, ibland med svag färg åt gult, brunt eller grått och lukten är beroende på framställningsprocessen, men vanligtvis luktar amfetamin blommor, aceton eller har en unken doft.

Vad innehåller GBL?

GBL, gamma-butyrolakton, och 1,4-butandiol är lösningsmedel som använts till bland annat klotterborttagning. Eftersom det med lätthet bryts ner så är det ett miljövänligt alternativ till andra lösningsmedel. Kemiskt sett är det en lakton, det vill säga en intramolekylär cyklisk ester.

Relaterade inlägg: