Vem ser vad jag skriver på Facebook?

Innehållsförteckning

Vem ser vad jag skriver på Facebook?

Vem ser vad jag skriver på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför ditt namn. Tryck på eller på Lägg till bredvid den information som du vill ändra. Redigera informationen och använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se den.

Kan mina vänner se vad jag skriver i en sluten grupp?

Slutna grupper Dina vänner kan se att du är medlem i en sluten grupp, vad gruppen handlar om och vilka andra som är med i den – men kan inte se vad du har skrivit eller gillat.

Varför får jag inga likes på Facebook?

Det vill Facebook stoppa. Därför kommer det snart börja testa att dölja antalet likes och reaktioner poster som kommer upp i nyhetsflödet fått. Det bekräftar plattformen nu till sajten Techcrunch. Än så länge är försöket med nya funktionen i utvecklingsfasen.

Varför fungerar inte nyhetsflödet på Facebook?

Nyhetsflödet fylls med uppdateringar från personer och sidor du följer. Om flödet är tomt stänger och öppnar du Facebook på nytt för att uppdatera nyhetsflödet. Om det inte fungerar ska du läsa om hur du anmäler ett problem med Facebook.

Kan man se någons aktivitet på Facebook?

Det går att se varje bild eller inlägg som någon har gillat på Facebook.

Kan andra se mina grupper på Facebook?

Hemliga grupper syns inte för utomstående och det enda sättet att få reda på deras existens är genom att bli inbjuden. De dyker alltså inte upp i sökningar och det som skrivs där syns aldrig för utomstående.

Relaterade inlägg: