Vad läser man efter engelska 7?

Innehållsförteckning

Vad läser man efter engelska 7?

Vad läser man efter engelska 7?

Gymnasiekurserna i engelska tar slut efter engelska 7 så därefter är det högskole engelska som du kan plugga. Sedan kan man ju förbättra engelskan på egen hand eller genom privata kurser men om du är intresserad av någon slags studiehjälp är det nog högskola du får söka dig till.

Vilket år Läser man engelska 7?

läsa eller inte läsa Engelska 7. Eftersom eng 7 ger 1.0 i merit - då kommer det godkända betyget att höja ditt meritvärde, även om du får E i betyg. - i fall eleven ej har några U-kurser, utökade, som är utanför programmets 2500 poäng, då räknas alla betyg i, förutom GA, gymnasiearbete; - i fall eleven har ngt.

Vad läser man i engelska 5?

Om engelska 5: Talat språk, även med social och dialektal färgning, och texter, även komplexa och formella, som är berättande, diskuterande, argumenterande, rapporterande och redogörande, även via film och andra medier. Sammanhängande talat språk och samtal av olika slag, till exempel debatter, föredrag och intervjuer.

Vilken engelska läser man i 1an?

Kurser i ämnet Engelska 5, 100 poäng, som bygger på de kunskaper grundskolan ger eller motsvarande. Engelska 6, 100 poäng, som bygger på kursen engelska 5. Engelska 7, 100 poäng, som bygger på kursen engelska 6.

Vad läser man i engelska 6?

Om Engelska 6: Talat språk, även med social och dialektal färgning, och texter, även komplexa och formella, som är berättande, diskuterande, argumenterande, rapporterande och redogörande, även via film och andra medier. Sammanhängande talat språk och samtal av olika slag, till exempel debatter, föredrag och intervjuer.

Relaterade inlägg: