Vad innebär Hemnet Plus?

Innehållsförteckning

Vad innebär Hemnet Plus?

Vad innebär Hemnet Plus?

För att just din affär ska bli så framgångsrik som möjligt har Hemnet tagit fram Hemnet Plus, en tjänst som hjälper din bostad att sticka ut i mängden och locka mer trafik. Bostäder som får mer trafik säljs ofta snabbare och till ett högre slutpris.

Är Hemnet bra?

Här kan du se statistik för olika bostadstyper och områden – och vad du som säljare kan göra för att få ännu fler besök! Hemnets undersökningar visar att bostäder som säljs med Hemnet Plus eller Premium får fler besök på sin annons och en större genomsnittlig ökning från utgångspris till slutpris.

Vad betyder raketen?

Raketen är en produkt du som bostadssäljare kan köpa för att få fler relevanta besök till din annons. Med Raketen syns din annons högst upp på Hemnet under 3 eller 5 dygn. ... Om fler säljare köpt Raketen inom en sökning så väljs och visas en åt gången, men alla annonser visas lika ofta.

Är booli bra?

Eftersom Boolis värdeindikationer är statistiska är de tänkta som just indikationer, snarare än exakt värde. Det statistiska värdet sätts utefter hur mycket information som finns om bostaden och området omkring. Dvs, vi jämför bostaden med andra försäljningar som skett i närheten och som liknar bostaden.

Är alla lägenheter på Hemnet?

Hos Booli hittar man i princip alla bostäder som är till salu. En stor skillnad mellan Hemnet och Booli gällande bostadssökning är att man via Hemnet endast får fram objekt vilka saluförs via registrerade fastighetsmäklare.

Relaterade inlägg: