Vad gör Salesforce?

Innehållsförteckning

Vad gör Salesforce?

Vad gör Salesforce?

Salesforce är världsledande inom customer relationship management, CRM, tack vare en plattform som utnyttjar den senaste teknologin inom molntjänster, sociala medier, mobil kommunikation, sakernas internet (IoT), artificiell intelligens (AI) och mycket mer.

Vilka använder Salesforce?

Små och medelstora företag som Deliveroo, Epos Now och Dialogue Communications använder sig av Salesforce varje dag för att ansluta till sina kunder. Läs mer om varför de har valt Salesforce och hur vi hjälpt dem växa sin verksamhet till vad den är idag.

Vad är Customer Relationship Management?

Vad betyder CRM? CRM står för Customer Relationship Management och är ett system och ett verktyg som samlar information om befintliga och potentiella kunder. Det ger företaget en bra utgångspunkt för att vårda affärsrelationer och bygga starka relationer till kunderna.

Varför Salesforce?

Med Salesforce får du mer än bara världens främsta CRM-plattform. Du kan också göra som över 150 000 likasinnade företag och dra fördel av ett enormt forum med experter och företrädare som gärna hjälper dig att skapa tillväxt för ditt företag.

Vem äger Salesforce?

Marknaden för CRM-system i Norden ägs till större delen av Microsoft (20 procent), Salesforce (17 procent) och SAP (12 procent).

Vilket CRM-system är bäst?

Vi har valt ut de fem bästa 5 CRM-systemen för 2021 baserat på komplexitet och skala.

  • 1: Salesforce. Salesforce är det bästa CRM-systemet för större företag enligt den ledande konsultbyrån Gartner. ...
  • 2: Hubspot. HubSpot är ett bra CRM-system för det mindre och medelstora företaget. ...
  • 3: Freshworks. ...
  • Monday. ...
  • 5: Pipedrive.
BE

Vad gör en CRM koordinator?

En CRM-konsult sysslar med relationsmarknadsföring, värderingar och strategier av både mänskliga handlingar och informationsteknologi. Det omfattar hela arbetsprocessen från administration och organisering av kunderna till support och affärssystem för IT-stöd.

Vad är Fortnox CRM?

Fortnox CRM är ett säljstödsprogram som hjälper dig att hålla reda på alla dina kontakter med kunder, prospekts, leverantörer och partners och sammanför det med din egen planering och kalender.

Vad kostar ett CRM-system?

Oftast finns olika paketeringar för CRM-system beroende på företagets storlek. Det finns också olika nivåer av licensformer beroende på vilka funktioner som ni är i behov av. Kostnaden per användare kan ligga på allt mellan 0-1000kr per användare och månad.

Relaterade inlägg: