Varför skapades Securitas?

Innehållsförteckning

Varför skapades Securitas?

Varför skapades Securitas?

1949 startade han Securitas Alarm – en teknisk avdelning som ansågs nödvändig för att möta konkurrensen från de företag som hävdade att deras säkerhetsteknik kunde ersätta väktare. 1972 samlades alla företag i Erik Philip-Sörensens ägo under det gemensamma namnet Securitas.

Vilket år grundades Securitas?

1934, Helsingborg, Sweden Securitas AB/Founded

Vem är VD för Securitas?

Magnus Ahlqvist (–) Securitas AB/CEO

Vad är Securitas?

Securitas betyder säkerhet. Begreppet personifierades i romersk mytologi av en gudinna för säkerhet och statens trygghet, i synnerhet som väktare över romerska riket. Hon dyrkades även som beskyddarinna av de dödas ro i graven.

Vart grundades Securitas?

1934, Helsingborg, Sverige Securitas AB/Founded

Vad krävs det för att bli väktare?

Vilken behörighet måste man ha för att jobba hos Securitas? För att söka jobb hos oss måste du ha avklarad gymnasiekompetens med godkända betyg i svenska och engelska som motsvarar 2-årig utbildning eller likvärdig utbildningsnivå. Du måste också vara 18 år fyllda.

Hur mycket tjänar man på Securitas?

Grundlönen efter sex månaders anställning (100%) ligger på 23 781 kronor före skatt.

Vad tillverkar Securitas?

Securitas
BranschBevakningsföretag
TjänsterLarmövervakning Konsulttjänster Säkerhetstjänster Säkerhetsutredningar
Antal anställda3
Historia
Grundat1934

Hur många jobbar på Securitas?

10 000 kollegor väntar på dig Den familjära stämningen och allvaret i det uppdrag vi förvaltar är några av anledningarna till varför många jobbar här. Vi söker alltid efter flera medarbetare som kan göra oss ännu bättre och som delar våra värderingar; ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet.

När blev Securitas Verisure?

Securitas Direct blev ett självständigt företag 2006. Konceptet Verisure lanserades 2009, men det var först 2013 som företaget bytte namn i Sverige, och den 1 januari 2014 delades verksamheten upp i två företag med Verisure som riktar sig till privatpersoner och Securitas Direct som riktar sig till företag.

Relaterade inlägg: