Vad gör andarna på andra sidan?

Innehållsförteckning

Vad gör andarna på andra sidan?

Vad gör andarna på andra sidan?

Våra nära och kära på andra sidan försöker ofta ta kontakt med oss. De vill förmedla att de har det bra på alla sätt och vis och att de är en del av våra liv i alla fall. Många människor har svårt för att uppmärksamma budskapen från andarna medan andra kan höra dem tydligt.

Hur vet man om man har andar?

Hur kan man känna av andar? Andevärlden har många sätt att visa på sin närvaro. Innan du har öppnat upp och kan kommunicera direkt med din guide eller känna av energier så får du andra tecken på att en ande är nära. Det är vanligt att de besöker oss i drömmar och vill förmedla budskap.

Hur lär man sig att prata med andar?

En bra övning som jag fick lära mig i början var att visualisera en blomma som man stänger blad för blad. Du kan också meditera på de olika chakrana och dess färger och visualisera att du sluter dem. Säg högt: Nu stänger jag mig för andevärlden. Så fort du känner att du har öppnat upp dig gör du om samma procedur igen.

Vill få kontakt med andra sidan?

Meditera och stilla ditt sinne. Det är mycket gynnsamt då det lugnar ditt sinne och gör dig öppen för att få kontakt med din guide. De finstämda budskap du får till dig som nästan påminner om dina tankar, ska du inte analysera eller värdera. Tag emot dem som de kommer till dig med ett öppet sinne.

Relaterade inlägg: