Varför funkar inte SJ?

Innehållsförteckning

Varför funkar inte SJ?

Varför funkar inte SJ?

SJs webbplats bäddar ibland in innehåll och delningsverktyg från sociala nätverk, till exempel Facebook, Flickr och Youtube. Dessa leverantörer kan därmed komma att använda cookies på SJs webbplats. SJ har ingen åtkomst till, och kan inte styra över, dessa cookies eller de uppgifter de samlar in.

Kan inte boka biljett SJ?

Just nu går det inte att köpa resa på SJ.se, i biljettautomat, i resebutik eller via 0771- 75 75 75. Vi arbetar för att åtgärda felet så snart som möjligt.

Kan inte komma in på SJ se?

Om vår app inte fungerar så räcker det i de flesta fall med att du loggar ut/in en gång, alternativt installerar om appen, för att lösa problemet. Detta kan vanligtvis åtgärdas enligt ovan: Appen visar en felaktig poängsumma. Ditt SJ Prio kort ser ut att ha blivit inaktivt.

Varför får jag inte sms-biljett SJ?

Om du förlorat din SMS-biljett eller E-biljett och har ditt bokningsnummer kan du en ny biljett via sj.se, SJ App och SJ Biljettautomat. Om du även har förlorat ditt bokningsnummer kan du kontakta SJ Kundservice för att en ny biljett.

Är SJ hemsida nere?

SJ har för närvarande stora IT störningar. Det medför att biljetter ej kan köpas på SJs hemsida eller via SJs biljettautomater. SJ arbetar för fullt för att lösa IT-störningarna men har dessvärre ingen prognos på när problemet kan vara löst. ...

Kan man boka om flera gånger sj?

Med en ombokningsbar biljett har du möjligheten att ändra din resa innan tågets avgång. Ombokningsvärdet är biljettpriset minus bokningsavgiften och du kan byta in värdet mot en eller flera nya biljetter. Hur gör jag för att boka om min biljett?

Kan någon annan åka på min sj biljett?

En personlig biljett får inte överlåtas eller säljas vidare till annan person. Om du förlorat din SMS-biljett eller E-biljett och har ditt bokningsnummer kan du få en ny biljett via sj.se, SJ App och SJ Biljettautomat. Om du även har förlorat ditt bokningsnummer kan du kontakta SJ Kundservice för att få en ny biljett.

När släpps SJ biljetter för jul 2021?

Många svenskar planerar nu för vinterns tågresor och onsdagen den 6 oktober öppnar SJ bokningen för jul- och sportlovsresor med SJs dag- och nattåg för perioden 12 december 2021 – . Biljettsläppet 6 oktober omfattar stora reseperioder som jul, nyår och sportlovet.

Relaterade inlägg: