Vad är ett Delbetalningskonto?

Innehållsförteckning

Vad är ett Delbetalningskonto?

Vad är ett Delbetalningskonto?

Delbetalningskontot tillåter dig att betala för ett enstaka inköp över flera månader. Den typen av betalningsmetod inkluderar ränta och en administrativ avgift. I motsats till Månadsfakturan som inte har någon ränta och samlar alla dina Betala senare-inköp på en faktura per månad.

Vad är effektiv ränta på Klarna delbetalning?

  • Snabbt svar. Prisexempel Klarna Delbetaling: Den effektiva räntan vid ett köp om 10 000 kr, 29 kr i månatlig administrativ avgift, 19,90% i rörlig ränta och betalning över 12 månader är 29,22%. Varje delbetalning blir då 955 kr per månad och din totalkostnad blir 11 458 kr.

Vad är Klarna betalningslösningar?

  • Klarna är ett IT-företag som erbjuder enkla betalningslösningar för e-handel. Klarna gör det möjligt för kunder som handlar online, att först ta emot varan och betala med faktura i efterhand. En smidig lösning där kunden får ta ställning till om varan passar.

Vad krävs för att öppna ett Klarna sparkonto?

  • Sparkonton hos Klarna skyddas av den statliga insättningsgarantin. Det innebär att om Klarna skulle gå i konkurs ersätter den svenska staten dina pengar, upp till 950 000 kr per kund. Vad behövs för att öppna ett Klarna Sparkonto? Du behöver vara över 18 år och bosatt i Sverige.

Relaterade inlägg: