Vad kostar en laddstolpe Brf?

Innehållsförteckning

Vad kostar en laddstolpe Brf?

Vad kostar en laddstolpe Brf?

En laddbox kostar ungefär mellan 12 000 och 20 000 kr för utrustning och installation. En laddstolpe kostar ungefär mellan 20 000 och 50 000 kronor för utrustning och installation.

Vad kostar det att hyra en laddstolpe?

Hyran av laddstation är för närvarande 560 kr/mån. Är då en kostnad utöver hyra av garageplats.

Vad kostar det att ladda en laddhybrid?

– Om du dessutom laddar hemma så betalar du runt 1–1,50 kronor per kilowattimme och milkostnaden hamnar någonstans runt 2–3 kronor milen. Om du laddar bilen på en laddstation så kanske det kostar tre kronor per kilowattimme i stället, vilket betyder en milkostnad om sex kronor.

Vad kostar en Laddbox för elbil?

Priset för en laddbox ligger på 5 000–12 000 kronor. Till detta tillkommer en installationskostnad som varierar beroende på de lokala förutsättningarna för just ditt hus.

Vad kostar det att ladda e-Niro?

Men om vi utgår från att avgiften för el, elnätsavgift och alla andra avgifter blir 1kr/kWh så kommer det att kosta 64kr att ladda en Kia E-Niro med ett batteri på 64 kWh fullt. En elbil förbrukar mellan 1 – 2,5 kWh per mil beroende på kör stil, storlek på bilen och väderförhållanden.

Vad kostar en full laddning?

I Sverige kostar det i regel 2 till 3 kronor per mil att ladda sin elbil om du laddar den hemma. Om du laddar din elbil på en laddstation är det i stället en kostnad på cirka 6 kronor per mil som gäller. Att ge en elbil med en räckvidd på 30 mil en full laddning i hemmet kostar cirka 75 kr.

Relaterade inlägg: