Hur gammal får man vara för att sälja majblommor?

Innehållsförteckning

Hur gammal får man vara för att sälja majblommor?

Hur gammal får man vara för att sälja majblommor?

När får barnen börja sälja? Enligt traditionen köper H.M Drottning Silvia alltid årets första majblomma. Efter det, kl 12.00 den 23 april är det fritt fram för alla andra barn att börja sälja.

Varför sälja majblommor?

Majblomman samlar in pengar genom att barn och volontärer i hela Sverige arbetar med försäljning av majblommor i april varje år. Pengarna som samlas in delas ut i ekonomiskt stöd till enskilda barn, används för att informera om barns villkor och till att stödja forskningsprojekt som förbättrar barns villkor.

När slutar man sälja majblommor?

Majblommans säljstart skjuts upp14.3.2020 11:19:44 CET | Pressmeddelande. Den årliga försäljningen av majblommor flyttas från slutet av april till efter sommaren.

När kommer Majblomman?

2020 såldes det bara digitala majblommor. De fysiska majblommorna från 2020 kommer därför säljas av barnen 2021 istället. Majblomman 2020 är brandgul och rosa med ett stänk av gult i mitten, efter ett förslag från 12-åriga Elin Eisele från Alingsås. Hennes förslag har röstats fram i konkurrens med över 30.000 andra.

Vad kostar Majblomman 2021?

2021 års digitala majblomma! Villkoren för att köpa ett fysiskt exemplar av blomman är: Varje samlare kan köpa ett exemplar och priset är 100kr (med observation att blommorna kan sälja slut). Du betalar med Swish eller kort direkt i webbshoppen.

När börjar man sälja majblommor 2020?

När börjar årets majblomma säljas? I år bröts en 113 år lång tradition när coronaviruset stoppar försäljningen av majblommor i april. I stället kommer majblommorna att säljas till hösten. Preliminär säljstart för höstblomman är 17 september.

Relaterade inlägg: