Vad får man ha med i handbagaget på flyget?

Innehållsförteckning

Vad får man ha med i handbagaget på flyget?

Vad får man ha med i handbagaget på flyget?

Med vätskor avses bland annat vatten och andra drycker, krämer samt parfym. Det är tillåtet att ta med en eller flera behållare som var och en rymmer högst 100 ml vätska. Dessa behållare måste i sin tur packas i en transparent, återförslutningsbar 1-literspåse och sedan presenteras i säkerhetskontrollen.

Vad får man ha i handbagaget SAS?

När du reser med SAS ingår det alltid ett handbagage på 8 kg oavsett biljettyp. Maxmåtten för ditt handbagage är 55x40x23 cm. Utöver det får du även lov att ta med dig ett personligt föremål som till exempel en liten handväska eller en datorväska. Det föremålet får inte vara större än 40x30x15 cm.

Får man ha med sig hårspray på flyget?

Vi hjälper dig att packa rätt för en smidigare flygresa – och ser till att du håller dig inom gränserna för hur mycket vätska du får ta med ombord....Vätskor på flyget.
FöremålHandbagage*Incheckat
Flytande tvål & duschgelNejJa
FoundationNejJa
Hårmousse & hårsprayNejJa
KrämerNejJa

Får man ha alvedon i handbagaget?

Receptbelagd och receptfri medicin och sjukvårdsartiklar i vätskeform får medföras utan begränsning dvs. du kan ta med det du behöver under resan och din bortavaro. ... I säkerhetskontrollen ska du ta upp din medicin i vätskeform och eventuellt andra vätskor och presentera dem separat från ditt handbagage.

Hur mycket vätska får man ta med sig på flyget?

Handbagage och incheckat bagage Vätskor som du vill ta med dig i handbagaget (t. ex. drycker, tandkräm, hud- och hårvårdsprodukter och aerosoler) ska förvaras i en genomskinlig plastpåse på högst en liter. Varje enskild förpackning får rymma högst 100 ml – större förpackningar måste läggas i det incheckade bagaget.

Hur mycket vikt får man ha på flyget SAS?

Storleks- och viktgränser

  • Maxvikten för varje incheckad väska är 32 kg. Kollin som väger mer kan skickas som flygfrakt.
  • Den maximala storleken på ett incheckat kolli är 158 cm (längd + bredd + höjd).
  • En barnvagn som incheckat bagage får väga högst 23 kg.

Vad får man ha i handbagaget Norwegian?

Vätskor i handbagaget Du får ha med dig en begränsad mängd vätska, kräm och gel ombord: Max 100 ml/behållare. Du måste packa alla behållare i en transparent, återförslutningsbar påse (max 1 l)

Hur mycket parfym får man ta med sig på flyget?

Vätskor som du vill ta med dig i handbagaget (t. ex. drycker, tandkräm, hud- och hårvårdsprodukter och aerosoler) ska förvaras i en genomskinlig plastpåse på högst en liter. Varje enskild förpackning får rymma högst 100 ml – större förpackningar måste läggas i det incheckade bagaget.

Relaterade inlägg: