Vad ska man inte göra på första dejten?

Innehållsförteckning

Vad ska man inte göra på första dejten?

Vad ska man inte göra på första dejten?

Dejtingappen Happn har gjort en undersökning bland över 4000 av sina medlemmar om vad de absolut INTE tycker är lämpliga samtalsämnen på en första dejt. I topp hamnar tidigare relationer, följt av ekonomi och religion.

Vad kan man göra med en kille på första dejt?

"Vad är det bästa med din hobby?" Om du märker att han har ett intresse för att fiska, spela fotboll eller något annat som han är duktig på så fråga honom om det. Då får han ett tillfälle att skryta om något och prata om sig själv. Vilket de flesta killar brukar tycka om.

Vad är en dejt?

Dejtning är ett sätt för människor att söka efter en partner. De försöker på detta sätt lära känna varandra genom att träffas (på en dejt, efter engelskans ord för 'träff') och umgås, exempelvis på restaurang, kafé, bio, ses hemma hos någon eller på Internet och telefon.

På vilken dejt ska man ligga?

Enligt en studie utförd av internationella YouGov säger bara 12 % av de brittiska deltagarna att de skulle följa den gamla regeln om att dejta tre gånger före sex. 18 % av undersökningens svarande sa att de är helt okej med att ligga på första dejten. En av sju (15 %) väntar tills de blivit kära.

Hur långt kan man gå på första dejten?

Håll det enkelt och passa på att ta en lång promenad tillsammans med din dejt (om vädret tillåter detta). Detta visar att du är intresserad av personen och inte av att göra något specifikt. Även perfekt för dig som inte vill ödsla en massa tid om det inte klickar, då ni enkelt kan avgöra hur lång promenaden blir.

Hur ska man klä sig på dejt?

En snäv kjol eller ett par snygga byxor kombinerat med en skjorta eller blus funkar precis lika bra på kontoret som på en dejt. Vill du klä upp din jobb-outfit lite mer kan du välja ett par högklackade skor, byta till lite festligare örhängen och kanske lägga till ett skärp för att accentuera midjan mer.

Relaterade inlägg: