Hur får man rätt på Joker?

Innehållsförteckning

Hur får man rätt på Joker?

Hur får man rätt på Joker?

Hur rättar man Joker?

  1. Dina nummer måste vara i samma ordning som numren i Joker-dragningen.
  2. Du kan räkna antal rätt fram- eller bakifrån, men inte börja mitt i raden.

Kan man välja jokernummer?

Vid spel på Lotto finns normalt angivet ett av Svenska Spel förutbestämt Jokernummer. Istället för att använda det angivna Jokernumret kan Kunden vid vissa spelmetoder istället ange ett valfritt nummer eller välja att ett nytt Jokernummer ska slumpgenereras (HuxFlux).

Hur betalas lottovinst ut?

För spel lagda via ombud sker utbetalning av vinster från 20 000 kronor till och med kronor till vinnarens angivna bankkonto. Om vinnaren inte angivit bankkonto sker utbetalningen istället till vinnarens spelkonto. ... Se till att anmäla ett bankkonto för att kunna få din vinst utbetalad dit.

Vad menas med tillägg på Lotto?

Dessutom kommer ytterligare fyra st nummer att dras och dessa kalla för ”tilläggsnummer”, eller jokrar. Du kan alltså vinna i huvuddragningen, men även på tilläggsnumren. Ju fler siffror som du prickar in desto större blir självfallet vinsten. Svårare än så är det faktiskt inte att spela lotto!

Vad är andra chansen på Lotto?

Så fungerar Andra chansen: Varje spelad Lottorad på Lotto 1 & 2 med Joker ger en andra chans att bli miljonär. Varje rad du spelat från den 2 maj till den 6 november, oavsett vinst eller förlust, ger dig en chans i Andra Chansen-dragningen.

Hur vinner man på Joker?

Joker är ett tilläggsspel med dragning i samband med Lotto på onsdagar och lördagar. På Joker gäller det att få in så många nummer i rätt ordningsföljd som möjligt. Du vinnerJoker om du har minst två rätt i rad, framifrån eller bakifrån, i ditt Jokernummer.

Vem vann 11 miljoner på Lotto?

Det vinnande spelet blev värt cirka 11 miljoner kronor och tillhör en Malmöbo. För fjärde dragningen i rad ger Lotto utdelning i miljonklass. En rad blev ensam med att pricka in alla sju bollarna på Lotto 1 under onsdagskvällen. Det belönades med en vinst på 11 217 090 kronor.

Relaterade inlägg: