Vilka AirPods har trådlös laddning?

Innehållsförteckning

Vilka AirPods har trådlös laddning?

Vilka AirPods har trådlös laddning?

Laddningsetuiet till AirPods Pro fungerar med Qi-certifierade trådlösa laddare. Det finns en Lightning-kontakt på undersidan av etuiet för kabelladdning. Statuslampan sitter på framsidan av fodralet och serienumret finns på undersidan av locket.

Kan man köpa lösa AirPods?

Om du förlorar en AirPod eller ditt laddningsetui, kan du köpa en ersättningsprodukt. Ersättningsprodukten är ny.

Hur mycket batteri har mina AirPods?

Öppna etuiets lock med dina AirPods inuti och håll etuiet nära din iPhone, iPad eller iPod touch. Vänta ett par sekunder tills du ser laddningsstatusen för dina AirPods. Du kan även kontrollera laddningsstatusen för dina AirPods med widgeten Batterier på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Vad är Laddningsetuiet?

Nya AirPods med trådlöst laddningsetui ger en helt ny upplevelse av trådlösa hörlurar. ... Ladda dina AirPods snabbt och enkelt med det trådlösa laddningsetuiet. Lägg bara etuiet på en Qi-kompatibel laddningsplatta och låt det laddas upp. Lysdioden på etuiets framsida indikerar att dina AirPods håller på att laddas.

Vad är skillnaden på AirPods 1 och 2?

Uppgradering av chipset: Effektiva förbättringar Även om det inte är en ny design det handlar om, kommer den 2:a generationen med ett H1-baserat chipsystem. Detta chip ger bättre prestanda i jämförelse med AirPods W1 chipset. Du kan förvänta bättre prestanda och effektivitet med den 2:a generationen.

Vad innehåller AirPods?

AirPods Pro med MagSafe-laddningsetui

  • AirPods Pro.
  • MagSafe-laddningsetui.
  • Silikontoppar (tre storlekar)
  • Lightning till usb‑c-kabel.
  • Dokumentation.

Kan man se vart sina AirPods är?

Om dina AirPods är nära en av dina Apple-enheter och anslutna till Bluetooth kan du spela upp ett ljud för att hitta dem från iCloud.com eller appen Hitta: Öppna appen Hitta. Välj fliken Enheter. Välj dina AirPods i listan.

Hur köper man en AirPod?

Det går att köpa till enstaka AirPods. Har du nära till en Apple-butik är det enklast där, annars bör en certifierad Apple-återförsäljare kunna hjälpa dig med det också - exempelvis mTorget eller Digital Inn.

Hur ser man batterinivån på AirPods?

Dra upp för att öppna kontrollcenter och kolla så att Airplay-ikonen är blå. I samma kontrollcenter finns en bubbla med batteriprocenten för klockan. Tryck på den. Skrolla ned tills du ser batterinivån för dina Airpods (om höger och vänster har olika nivå står de var för sig.

Kan man byta batterier i AirPods?

Om dina AirPods fortfarande omfattas av garanti och de utvecklar ett batteriproblem bör Apple byta ut dem gratis.

Relaterade inlägg: