Vilka får löneökning Kommunal?

Innehållsförteckning

Vilka får löneökning Kommunal?

Vilka får löneökning Kommunal?

I avtalsförhandlingarna mellan Kommunal och SKR kom parterna överens om att skriva ett längre avtal (ett fjärde år) med tre lönerevisioner. I ditt avtal får du en löneökning som motsvarar resten av arbetsmarknaden på sammanlagt 5,4% under avtalsperioden på tre år.

När kommer nya lönen Kommunal?

När kommer min nya lön? Den första lönerevisionen är den . När det centrala avtalet nu är klart så kommer det ske lokala förhandlingar på din arbetsplats. Om de löneprocessen drar ut på tiden så får du din nya lön retroaktivt från den .

När börjar Kommunals avtal gälla?

Avtalsrörelsen 2019 Avtalsperioden är tre år, från till .

Vad är en lämplig lönehöjning?

Under de senaste åren har de nominella löneökningarna uppgått till omkring 2 till 3 procent årligen.

När får man löneökning 2020?

När kommer min löneförhöjning? Löneförhöjning sker efter att de centrala kollektivavtalen är tecknade. Vissa centrala kollektivavtal reglerar en lokal process innan löneförhöjning sker.

När får vi löneökning 2020?

Retroaktivt från 1 april Visions medlemmar får nu i och med det nya avtalet ut sina löner för 2020. Ny lön för 2020 utbetalas retroaktivt från och med 1 april. - Visions medlemmar har tagit ansvar under en svår tid och det ska synas på lönen.

När blir det löneförhöjning 2021?

Gäller från den 1 november 2020. 2021 års löneutrymme är 530 kronor i genomsnitt plus 0,3 procent för yrkesutbildade i vård, skola och omsorg. Gäller från den 1 april 2021. 2022 års löneutrymme är 380 kronor i genomsnitt plus 0,3 procent för yrkesutbildade i vård, skola och omsorg.

Relaterade inlägg: