Vad uppskattar du mest med din arbetsplats?

Innehållsförteckning

Vad uppskattar du mest med din arbetsplats?

Vad uppskattar du mest med din arbetsplats?

Det här är det viktigaste på arbetsplatsen: Bra kollegor (66 %) Intressanta arbetsuppgifter (57%) Bra chef/chefer (53%) Bra balans mellan jobb och fritid (39%)

Vad inspirerar dig på jobbet?

Att få uppskattning för sina ansträngningar och konstruktiv feedback på prestation regelbundet är också basalt för motivation. Att få arbeta med helheter, att skapa något från ax till limpa, är mer motiverande än att få jobba med ett steg i en längre process.

Vad är roligast med ditt jobb?

En av dem handlar om att jag får fokusera på det jag tycker är roligt och därmed kan utvecklas och bli bättre och bättre. En annan fördel är att jag lär känna så många olika branscher, företag, organisationer och människor. Samtidigt som jag blir tryggare och tryggare i min yrkesroll lär jag mig hela tiden nya saker.

Vad gör man för att personalen ska trivas?

får du dina anställda att trivas – och stanna på ditt företag

  1. Var transparent! ...
  2. Work-life-balance är viktigt. ...
  3. Uppmuntra fikapausen. ...
  4. Visa på karriärsmöjligheter på ditt företag. ...
  5. Uppmärksamma och belöna medarbetare. ...
  6. Hjälp din personal att hålla sig i form. ...
  7. Erbjud extra löneförmåner. ...
  8. Minska på mejl och möten.

Vad är en bra medarbetare?

Ger och tar emot feedback Det känns ofta lättare att se och lyfte de negativa sakerna, men en riktigt trevlig medarbetare ser också allt det positiva och ger mycket beröm till sina kollegor. ... Förutom att ge mycket beröm är det också uppskattat att kunna ta emot feedback och inte genast slå ifrån sig kritik.

Vad uppskattar du hos din kollega?

Om du visar dina kollegor att du verkligen lyssnar på deras tankar så känner de att de kan komma till dig om de har någonting på hjärtat, vilket i längden gör dig till en uppskattad kollega. Nyfikenhet leder till nya insikter och idéer, inte bara för den nyfikne utan även för dem runt omkring.

Vad är arbetsglädje?

När arbetsglädjen på en arbetsplats ökar så håller vi oss lättare friska, trivseln ökar, vi vill vara på jobbet och vi vill göra vårt yttersta för att nå önskade resultat. Arbetsglädje går hand i hand med goda relationer och smidigt samarbete och riktigt nöjda kunder. Med glädjefyllt arbete följer effektivitet.

Relaterade inlägg: