Vad händer om natten?

Innehållsförteckning

Vad händer om natten?

Vad händer om natten?

I detaljrika illustrationer och korta faktatexter får man följa vad som händer under natten på olika platser runtom i världen....Vad händernatten?
FormatKartonnage
Utg.datum2019-06-14
FörlagLind & Co
ÖversättareLena Kamhed
OriginaltitelThe book of night time

Vad gör rådjur på natten?

Rådjur. Rådjuret har inget eget bo som den vaknar i, men på dagen ligger de ofta stilla i en daglega där den känner sig trygg. De kommer fram i skymning och gryning för att leta mat. Men det kan hända att du ser dem ute på ett fält även på dagen om det kurrat i magen.

Vilka djur är ute på natten?

  • Nattdjur? Skogen är nu mörk och dess nattaktiva invånare kommer fram, allt från blodtörstiga jägare till fromma gräsätare. ...
  • Blodsugande Fjäril.
  • Vampyrfjärilen, eller Calyptra Thalictri som den heter på latin, kommer ursprungligen från Asien och är talrik i Ryssland. ...
  • Dovhjort. ...
  • Drake. ...
  • Fladdermus. ...
  • Grävling. ...
  • Kattuggla.

Är älgar vakna på natten?

Många djur i människors närhet förskjuter sin dygnsrytm. Älgar är 69 % mer nattaktiva. Leoparder är 50 % mer nattaktiva. ... Älgar i Norge som lever i jordbrukslandskapet är 69 procent mer aktiva på natten än älgarna i skogen.

Vilka djur låter på natten?

Nej, vråkar låter aldrig på natten....Christina i Taxinge~
Piccante Visa medlemsprofil Mina album Alla mina inlägg04-04-2010, 21:33 Länk hit: #8
Medlem Antal inlägg: 8 776 Medlem sedan: 02-01-2006 Medlem nr: 6 891en marskatt eller en kattuggla.

Är björnar vakna på natten?

Svenska björnar är vanligen som mest rörliga på kvällen och tidigt på morgonen, vilket innebär att vandringar i björnmarker kring dessa tider på dygnet ökar din chans att träffa på en björn. ... Vuxna björnar är skygga och undviker helst människan så mycket det går. (Björnungar kan däremot vara nyfikna.)

Vad gör älgar på natten?

Hur sover en älg? Svar: Älgar sover som de flesta andra däggdjur, nämligen i liggande läge. I och med att den är en idisslare så behöver den sova på magen för att kunna rapa.

Relaterade inlägg: