Vad tjänar en Ateljerista?

Innehållsförteckning

Vad tjänar en Ateljerista?

Vad tjänar en Ateljerista?

32 300 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad kan man jobba som när man är förskollärare?

Som förskollärare arbetar du främst i ett arbetslag tillsammans med andra. De allra flesta arbetar i förskola eller i en förskoleklass men det finns även de förskollärare som arbetar som rektorer. Man kan arbeta både i kommunala och i enskila/fristående förskolor.

Hur mycket tjänar en Pedagogista?

Dela
MedellönMedianlönMedelålder
22.674 kr24.000 kr35,9 år

Hur mycket tjänar man som dagisfröken?

Med löneökningen på 3 procent förra året ligger nu medellönen för en förskollärare i Sverige på 33 283 kronor/månad. Men lönen varierar stort beroende på var i landet man arbetar. Löneavtal Förskollärarnas löner ökar mer än snittet i landet – men mindre än tidigare år.

Vad är lönen för en förskollärare?

32 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en Barnpedagog?

Medellönen för grundskollärare är 37 764 kronor, gymnasielärare 39 618 kronor, förskollärare 33 283 kr och lärare i fritidshem 33 151 kronor.

Relaterade inlägg: